Eğitim Başvuru Formu

• Eğitim ücretini Küveyt Türk Bankası,  Demirtepe Şubesi, TR55 0020 5000 0960 7089 6000 45 IBAN No’luhesabına yatırmanız gerekmektedir. (*Hesap Sahibi TÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETM, Hesap adı: İzmir Şube, Hesap numarası: 96070896-45)
  • Eğitim ücretini yatırırken açıklamaya katılmak istediğiniz eğitimin adını yazmanız gerekmektedir.
  • Eğitim ücretini belirtilen IBAN numarasına yatırdıktan sonra dekontunuzu hasanhpdc@hotmail.com ve  tpdrdernegiizmir@gmail.com göndermeniz gerekmektedir.
  • Eğitim tarihinden en geç 1 hafta önce, YAZILI olarak iptal ya da değişiklik başvurusunda bulunmanız halinde katılım bedelinizin %50’si iade edilir ya da bir başka eğitimde kullanılmak üzere değerlendirilir. Eğitim tarihinden en geç 3 iş günü önceye kadar iptal ya da değişiklik başvurusunda bulunmanız halinde ödeme iadesi yapılmaz.
  • Zamanında bildirilmeyen iptaller veya değişiklikler ile ilgili geri ödeme yapılamayacak ve eğitim bedeli fatura edilecektir.
  • Tüm iade talepleri  hasanhpdc@hotmail.com ve  tpdrdernegiizmir@gmail.com  adresine YAZILI olarak yapılmalıdır.
  • PDR Derneği yukarıda adı geçen eğitimini iptal etme veya tarih değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Değişiklik ve iptaller ile ilgili bilgilendirme, eğitim katılımcılarına yazılı ve/veya telefon ile yapılır. Bu durumlarda katılımcıdan gelen talep üzerinde ücret iadesi yapılabilir ya da yapılan ödeme başka bir eğitimde kullanılmak üzere tutulabilir.
ÖNEMLİ NOT: Eğitimlerimizin çoğunluğu direk derneğimiz genel merkezi aracılığı ile gerçekleştirilirken bir kısmı aracı kuruluşlarla işbirliği şeklinde yapılmaktadır. İşbirliği ile gerçekleştirilen eğitimlerin eğitim ücreti ödemesini derneğin ıban numarasına değil de ilgili kuruluşa yapmanız gerekmektedir. Aracı kuruluş ile işbirliği yaparak açılan eğitimler aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca bu eğitimler hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.
*Stratejik Aile Terapisi eğitimi için 0212 233 01 10/216 Ergün Avcı, Davranış Bilimleri Enstitüsü
*Şema Terapi eğitimi için 0532 785 98 05 Nur Erdamar Kasar,
*Çocuk Değerlendirme Testleri eğitimi için 0224 247 67 17 Beyzanur Üçüncü, Morita Danışmanlık