Nasıl Başvuracağım?

1. Web sitemizden eğitimleri inceleyip katılmak istediğiniz eğitime karar verdikten sonra internet sitemizde yayınlanan “Eğitim Başvuru Formunu” eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.
  2. Başvuru formunu doldurduktan sonra katılmak istediğiniz eğitime ait eğitim ücretini Kuveyt Türk Bankası, Demirtepe Şubesi, TR55 0020 5000 0960 7089 6000 45 IBAN no’lu hesabına yatırmanız gerekmektedir.
  3. Eğitim ücretini yatırırken *TC kimlik numaranızı ile *adınızı ve soyadınızı açıklamaya *Türk PDR Derneği İzmir katılmak istediğiniz *eğitimin adını, *tarihini mutlaka belirtiniz
  4. Eğitim ücretini belirtilen IBAN numarasına yatırdıktan sonra dekontunuzu hasanhpdc@hotmail.com ve tpdrdernegiizmir@gmail.com adreslerine göndermeniz
    gerekmektedir.
  5. Mailinizi ve dekontunuzu gönderdikten sonra size kaydınızın gerçekleştiğine dair bir cevap maili gelecektir (Kaydınızın kesinleşip kesinleşmediğini 0505 457 52 50 veya 0506 259 31 56 numaralı telefonları arayarak da öğrenebilirsiniz).

DİKKAT

Eğitim tarihinden en geç 1 hafta önce, YAZILI olarak iptal ya da değişiklik başvurusunda bulunmanız halinde katılım bedelinizin %50’si iade edilir ya da bir başka eğitimde kullanılmak üzere değerlendirilir. Eğitim tarihinden en geç 3 iş günü önceye kadar iptal ya da değişiklik başvurusunda bulunmanız halinde ödeme iadesi yapılmaz. Zamanında bildirilmeyen iptaller veya değişiklikler ile ilgili geri ödeme yapılamayacak ve eğitim bedeli fatura edilecektir.

Eğitimlerimizin çoğunluğu direk derneğimiz genel merkezi aracılığı ile gerçekleştirilirken bir kısmı aracı kuruluşlarla işbirliği şeklinde yapılmaktadır. İşbirliği ile gerçekleştirilen eğitimlerin eğitim ücretini derneğin IBAN numarasına değil de ilgili kuruluşa yapmanız gerekmektedir. Aracı kuruluş ile işbirliği yaparak açılan eğitimler aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca bu eğitimler hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

• Stratejik Aile Terapisi Eğitimi için 0212 233 01 10/216 Ergün Avcı, Davranış Bilimleri Enstitüsü
  • Şema Terapi Eğitimi için 0532 785 98 05 Nur Erdamar Kasar
  • Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi için 0224 247 67 17 Beyzanur Üçüncü, Morita Danışmanlık