Okul Sorunlarına Kısa Süreli ve Çözüm Odaklı Müdahaleler Eğitimi

Eğitimin Amacı
Psikolojik Danışmanların, farklı sorunlar yaşayan danışanlarına etkili ve pratik çözümler üretebilmesi.

Eğitimin Tarihi ve Süresi
26-27 Eylül Cumartesi-Pazar

Eğitimin Ücreti
600 TL
*Dernek üyelerine %25 indirim (450 TL)
*Dernek üyesi olan öğrencilere %35 indirim (390 TL)

Kimler Katılabilir?
PDR, Psikoloji, Sosyal Hizmet Uzmanlığı Lisans mezunları ile ilgili bölümlerde okuyan 3. ve 4.sınıf öğrencileri

Verilecek Belge
Türk PDR Derneği Onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitmen: Şenel KARAMAN
1990 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psilokoji Bölümünden mezun olmuştur. Aile terapisi, EMDR, Brainspotting, Travma Sonrası ve Krize Müdahaleler gibi alanlarında çalışmalarını kurucusu olduğu Liman Psikoloji’de yürütmektedir.Bir çok sivil toplum örgütüne gönüllü destek vermiş, Türk Psikologlar Derneği İzmir Şubesinde Yönetim Kurulu üyeliği yanında Derneğin Travma Grubunda uzun yıllar çalışmıştır. Şuanda Psikolojik Travma Konusunda gönüllülerden oluşan uluslararası bir örgüt olan EMDR HAP Türkiye Grubunun koordinatörlüğünü sürdürmektedir.Yıllardır Anne Babalara, Öğretmenlere, Psikolojik Danışmanlara yönelik seminerler düzenlemiş; Okul Sorunlarına Kısa Süreli Müdahaleler, Stres ve Yaşam Kalitesi, Mizahın İyileştirici Gücü, Çoklu Zeka, Çocuklar ve Gençler için Kişisel Gelişim, Sınıf Ortamında Oyunların Kullanımı, Takımdaşlık vb. konularda gruplar yönetmiş, eğitici veya eğitim yöneticisi olarak çalışmalara katılmıştır.