Şema Terapi Eğitimi

Eğitimin Amacı
Katılımcıların Şema Terapi ve Şema Terapi’de Temel Teknikleri öğrenmeleri amaçlanmaktadır.

Eğitimin Tarihi ve Süresi
Aralık 2020
2 gün

Eğitimin Ücreti
1600 + KDV = 1.890 TL
ÖNEMLİ NOT:Bu eğitim, aracı kuruluşla gerçekleştirildiği için eğitim ücretinin aracı kuruluşa yatırılması gerekmektedir.
*Ayrıntılı Bilgi İçin: 0532 785 98 05 Nur Erdamar Kasar

PDR ve Psikoloji Lisanslılar

Eğitmen: Alp KARAOSMANOĞLU
Psikiyatrist, PsikoNET Psikoterapi ve Eğitim Merkezi Kurucusu, Uluslararası Şema Terapi Derneği Dünya Eş Başkanı Uluslararası Şema Terapi Derneği’nce onaylı Şema Terapisti ve Eğitmeni. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, psikiyatri ihtisasını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tamamladı. Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Bölümü’nde Şema Terapi Eğitimi ve CBT süpervizyonu vermiştir. 2006 yılında Şema Terapi’nin kurucusu Jeffrey Young ile beraber düzenledikleri sempozyum ve ardından yurt içi eğitimleri ile bu terapi tekniğinin Türkiye’de yaygınlaşmasına aracılık etmiştir. Dr. Karaosmanoğlu, yurt içinde ve yurt dışında Şema Terapi Uluslararası Sertifikasyon eğitimleri vermeye devam etmektedir.

Verilecek Belge
2 günlük eğitimi eksiksiz dolduran katılımcılara Psikonet tarafından Katılım Belgesi verilecektir.