Stratejik Aile Terapisi

ÖNEMLİ NOT
Eğitimlerimizin çoğunluğu direk derneğimiz genel merkezi aracılığı ile gerçekleştirilirken bir kısmı aracı kuruluşlarla işbirliği şeklinde yapılmaktadır. İşbirliği ile gerçekleştirilen eğitimlerin eğitim ücreti ödemesini derneğin ıban numarasına değil de ilgili kuruluşa yapmanız gerekmektedir. Aracı kuruluş ile işbirliği yaparak açılan eğitimler aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca bu eğitimler hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.
*Stratejik Aile Terapisi eğitimi için 0212 233 01 10/216 Ergün Avcı, Davranış Bilimleri Enstitüsü
*Şema Terapi eğitimi için 0532 785 98 05 Nur Erdamar Kasar,
*Çocuk Değerlendirme Testleri eğitimi için 0224 247 67 17 Beyzanur Üçüncü, Morita Danışmanlık

Bu eğitim PDR Derneği Üyelerine %5 İndirimlidir.

EĞİTİMİN AMACI
Katılımcıların, Stratejik Çift ve Aile Terapisi uygulamalarında kazanılan becerileri ve kullanılan teknikleri yaşama geçirmeyi öğrenmeleri amaçlanmaktadır.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ
Psikoterapinin 100 yıllık macerası: Paradigmalar
Aile Terapisi modelleri ve yaklaşımlar
İlk görüşme
Değişim ve Dönüşüm projesi olarak Stratejik Aile terapisi
Bireyler Çiftler ve Ailelere stratejik terapi
Stratejik müdahalenin değişik problem alanlarında uygulanması: Panik, kaygı, takıntılar, cinsel sorunlar, kilo vb.
Problemleri, hedefleri ve geleceği netleştirme
Problem formülasyonu, Vaka planlaması
Müdahale Tasarlama

EĞİTMEN: Emre Konuk
İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan Konuk, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Derecesi’ni Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden aldı. Aile Terapisi eğitimini Mental Research Institute, Palo Alto-Kaliforniya’da yaptı. Aynı enstitüde Brief Therapy Center’da terapist olarak çalıştı

SUPERVİZYON
Süpervizyon grupları oluşturularak, katılımcıların kendi vakaları üzerinde stratejik müdahale uygulamaları ve Çift ve Aile Terapisi ile ilgili genel sorular üzerinde durulacaktır. Supervizyon tarihi eğitimden sırasında belirlenecektir.

SUPERVİZYON EKİBİ
Emre Konuk
Hejan Epözdemir Güçlü
Halil İbrahim Duran
Ceren Kurtay Doğan
Feryal Tükel

SUPERVİZYON TARİHİ
Eğitim sırasında belirlenecektir

EĞİTİMİN SÜRESİ
4 Gün Eğitim + 1 Gün Süpervizyon şeklindedir.

VERİLECEK BELGE
Türk PDR Derneği Onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

EĞİTİM YERİ
Kordon Otel/İzmir

EĞİTİM TARİHİ
30-31 Ocak/1-2 Şubat 2020

EĞİTİME KİMLER KATILABİLİR
Bu eğitimlere  sadece Ruh Sağlığı Uzmanları katılabilir. (Psikolojik Danışmanlar, Psikologlar, Psikiyatristler, Sosyal Hizmet Uzmanları ve ilgili bölümlerin son sınıf öğrencileri)

EĞİTİM BEDELİ
2500+KDV
PDR Derneği Üyelerine %5 İndirim

ÖNEMLİ NOT:Bu eğitim, aracı kuruluşla gerçekleştirildiği için eğitim ücretinin aracı kuruluşa yatırılması gerekmektedir.
Ayrıntılı Bilgi İçin: 0212 233 01 10/216 Ergün Avcı, Davranış Bilimleri Enstitüsü ile irtibata geçiniz.