Temel Hipnoz Eğitimi

Eğitimin Amacı
Temel hipnoz eğitiminde psikolojik danışmanların etkin ve etkili kullanabilecekleri bir teknik olan hipnoz hakkında teorik bilgileri edinmeleri ile hipnoz tekniklerini uygulama, hipnoza alabilme becerilerini kazanmalarını hedeflemektedir.

Eğitimin Tarihi ve Süresi
2-3 Mayıs 2020 Cumartesi-Pazar
2 Tam gün

Eğitimin Ücreti
*Dernek üyelerine %25 indirim (1200 TL)
*Dernek Üyesi Olmayanlar 1600 TL

Bu eğitime  sadece Ruh Sağlığı Uzmanları katılabilir. (Psikolojik Danışmanlar, Psikologlar, Sosyal Hizmet Uzmanları ve Psikiyatristler)

Verilecek Belge
Türk PDR Derneği Onaylı Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitmen: Mehmet Ali BULUT
1969 yılında Erzincan’ da doğmuştur. İlk, orta, lise eğitimini Soma’ da tamamlamış ve 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını 2006 yılında Yakındoğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında tamamlayarak bilim uzmanı derecesi almıştır. 2007 – 2010 yılları arasında merkezi Amerika Birleşik Devletleri’ nde bulunan Omni Hypnosis Training Center’ den temel ve ileri düzey hipnoz ve regresyon hipnoterapisi eğitimlerini tamamlamıştır. 2011 – 2012 yılları arasında evlilik ve aile danışmanlığı eğitimlerini tamamlayan ve danışanlarını kurucusu olduğu danışmanlık merkezinde gören Mehmet Ali BULUT pozitif psikoterapi eğitimini tamamlamaktadır. Özellikle hipnoterapi üzerine uzmanlaşmış ve bilişsel davranışçı terapi ile hipnozun entegrasyonuna yönelik çalışmalar yapan Mehmet Ali BULUT, “Hipnozun Depresyon, Anksiyete, Stres ve Yaşam Doyumu Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi” başlıklı deneysel tezi ile Klinik Psikoloji uzmanlığını tamamlamış Klinik Psikolog ünvanı almıştır. Danışan görmek yanı sıra Hipnoz ve Projektif testler eğitimleri vermekte ve kurucularından olduğu izmircised şubesi yönetiminde aktif görevler almaktadır.