Travma Duyarlı Okul Semineri

2020 Eylül

Seminer ÜCRETSİZDİR!

Kimler Katılabilir?
Okul Psikolojik Danışmanları, PDR, Psikoloji Lisans ve bu bölümlerde okuyan öğrenciler

Seminer Veren: Şenel KARAMAN
1990 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psilokoji Bölümünden mezun olmuştur. Aile terapisi, EMDR, Brainspotting, Travma Sonrası ve Krize Müdahaleler gibi alanlarında çalışmalarını kurucusu olduğu Liman Psikoloji’de yürütmektedir.Bir çok sivil toplum örgütüne gönüllü destek vermiş, Türk Psikologlar Derneği İzmir Şubesinde Yönetim Kurulu üyeliği yanında Derneğin Travma Grubunda uzun yıllar çalışmıştır. Şuanda Psikolojik Travma Konusunda gönüllülerden oluşan uluslararası bir örgüt olan EMDR HAP Türkiye Grubunun koordinatörlüğünü sürdürmektedir.Yıllardır Anne Babalara, Öğretmenlere, Psikolojik Danışmanlara yönelik seminerler düzenlemiş; Okul Sorunlarına Kısa Süreli Müdahaleler, Stres ve Yaşam Kalitesi, Mizahın İyileştirici Gücü, Çoklu Zeka, Çocuklar ve Gençler için Kişisel Gelişim, Sınıf Ortamında Oyunların Kullanımı, Takımdaşlık vb. konularda gruplar yönetmiş, eğitici veya eğitim yöneticisi olarak çalışmalara katılmıştır.